koblingsløsninger

nyheter

Bexkom(Beike) deltok i den 2. generalforsamlingen i den 5. Shenzhen Medical Device Association

Shenzhen Beike Electronics Co., Ltd. deltok i den 2. generalforsamlingen til den 5. Shenzhen Medical Device Association, som ble holdt torsdag 9. mars 2023. Mer enn hundre industriledere og interessenter deltok, inkludert ledere, klinikere, investorer og regulatorer.

Konferansen har som mål å fremme samarbeid og innovasjon i Shenzhens industri for medisinsk utstyr.Det gir en plattform for deltakere til å dele sin innsikt om de siste trendene, utfordringene og mulighetene på feltet, utveksle ideer og nettverk med jevnaldrende i bransjen.

Under konferansen viste Shenzhen Beike Electronics Co., Ltd. frem sine siste innovative produkter og løsninger for markedet for medisinsk utstyr.Selskapet spesialiserer seg på design, utvikling og produksjon av høykvalitets tilkoblings- og kabelsystemer for en rekke bruksområder, inkludert medisinsk utstyr og helseutstyr.

Shenzhen Beike Electronics Co., Ltd sine produkter er kjent for sin pålitelighet, ytelse og rimelighet samt samsvar med internasjonale standarder og forskrifter.Selskapets misjon er å tilby banebrytende teknologi og eksepsjonell kundeservice til sine globale kunder og partnere.

"Vi er veldig glade for å delta på den 2. generalforsamlingen i den 5. Shenzhen Medical Device Association og bidra til fremgangen til den lokale medisinske utstyrsindustrien," sa Mr. Xue, administrerende direktør i Shenzhen Beike Electronics Co., Ltd. "Våre lag er forpliktet til å utvikle innovative løsninger for å møte de endrede behovene til våre kunder og forbedre kvaliteten på helsevesenet rundt om i verden."

Den 2. generalforsamlingen til den 5. Shenzhen Medical Device Association var en fullstendig suksess, og ga verdifull innsikt og muligheter for alle deltakere.Shenzhen Beike Electronics Co., Ltd. ser frem til å fortsette å bidra til veksten og utviklingen av industrien for medisinsk utstyr i Shenzhen og utover.微信图片_20230329110341微信图片_20230329110352


Innleggstid: 29. mars 2023